Joo noi mun otsikot on tosi ihania ja rohkaisevia mutta empä muutakaan keksi...

Niin ovista tässä odotellaan tai sitten se on jo mennyt. Paikoin molempiakin munasarjoja on kivistänyt että voipi olla jo mennytkin. Toissapäivänä ainakin oli venyvää limaa :D Tikkuun en vielä plussaa ole saanut mutta voi olla että testasin jo liian myöhään. Noh mutta tämän viikon varmaan jaksan tikutella noi tikut pois kun me kuitenkin ollaan tällä jtp rutiinilla matkassa!

Välillä jo "unohtaa" että kuumeilee mutta välillä on ihan kauhea kuume päällä! Sitä vaan haluu lukee koko ajan vauvajuttuja ja puhua siitä ja haaveilla. Noh onneks on vielä energiaa haaveilla, mun mielestä se o ainakin hyvä merkki. Lueskelen yhtä palstaa missä sitä lasta on toivottu jo jonkin aikaa ja kaikki valmistuvat johonkin lapsettomuushoitoon. Aivan hirveetä! Eihän mulla vielä ole mitään tarvetta ajatella että me oltas kans tulevaisuudessa siellä mutta jotenkin se vaan koko ajan varjostaa elämää. Ajatus siitä että pitäs oikeest tehdä sille asialle jotain kliinistä tuntuu ihan kauheelta! Jos sitä ei luomusti tule niin olisinko valmis sitä luontoa vähän auttamaan? En tiedä sitten... Ehkä varmaankin jos joskus siihen olisi varaa...Mutta niin kauan on toivoa kun ollaan näin aikasessa vaiheessa. Kiertohan on heitellyt jonkin verran mutta ei mitenkään vielä pahasti. Viime kierto oli jo aika normaali 34. Katsotaan mitä se seuraava kierto tuo tullessaa. Ei vaan mitenkään malttas odotella enää sitä kahta viikkoa!!

Huh tuli taas tekstiä. Voisin kirjottaa lisääkin. Voisin oikeasti aloittaa sen ihmemaailtahaaveilun siitä kun tärppää mutta en viitsi vielä. Tuleepahan vaan huono mieli kun ne menkat sieltä taasen kurvaa paikalle. Noh mutta vähän toiveillaan ja vähän ajatellaan et mitä kaikkee kivaa sitä sitten vois tehä. Ollaan varmaan molemmat sellasessa shokissa ilosta että pariin päivään ei muuta tajua ajatellaakaan!!