Heipsis!

Aloitin tämän blogin jo kerran aikaisemmin mutta poistin vanhat tekstit ja haluan aloittaa uudelleen. Nyt on tunteita saatu hieman käsiteltyä ja analysoitua ja vieläkin haluamme lapsen. Siitä on melkein kolmisen kuukautta kun tämän päätöksen teimme ja jo nyt tuntuu ettei malttaisi odottaa. Onhan totta että meillä on vasta toinen yritys meneillää mutta silti sitä haluaisi jo nyt olla raskaana koska sittenhän se odotus vasta oikeasti alkaa.

Tässä matkan varrella olen kaikenlaista tietoa kerennyt imea netistä. Siellä on paljon hyödyllistä mutta aika paljon on myös sellaista mitä ei tarvitsisi lukea. Olen eksynyt lapsettomuusblogeihin, olen mukana ns. vauvapinossa, lasken vauvalaskureilla laskettujapäiviä ja ovulaatioita yms. Täytyy kyllä myöntää että ennen tätä kuumeilua en tiennyt melkein mitään naisen kropasta. Miten sitä onkin niin paljon tietoa mitä ei ole tajunnut? Onko meille oikeasti kerrottu nämä kaikki koulussa bilogian tunneilla? Tuskin kuitenkaan! Mitä enemmän aikaa menee tähän odotteluun sitä enemmän löydän tietoa lisää. Täytyy myöntää että onneksi otin asioista selvää koska muuten vieläkin laskisin jopa ovulaationi väärin....

Meillä siis toinen tärppikierto menossa. Toiveet on korkealla ja teot sen mukaiset :D Ollaan siis pupuiltu muidenkin puolesta viikon verran. Saa nähä sitten oliko oikea ajankohta vai ei :D Ovulaatiota olen tikuttanut parisen kertaa mutta sen tuloksista olen vieläkin hieman skeptinen. Tällä hetkellä menossa kp 22 ja menkkoja siis ei-odoteta-tulevaksi 23.12.... siinä sitten joulun korvilla saadaan tietää että olisko muillekin jotain mukavaa joululahjaa kerrottavana :D Mutta vaikka sitä joka kierrosta odottaa tärppäävänsä niin meillä on aikaa onnistua ja optimaalisin hetki raskautua olisikin vielä hetken päässä mutta koitahan ite joskus rauhoitella vauvakuumeilijaa; tosin itse taidan enempi olla nimenomaan lapsikuumeilija.